Lørdag, en uke til juleaften, nesten juleferie…

I dag er det sol og fint vær ute, men temperaturen har gått ned til 0 grader. Det har jo stort sett vært pluss grader den siste tiden, og vi har hatt temperaturer oppe i 5-6 grader på natten. Uansett ser det ikke ut som om det blir noe snø til jul i år.

Er ikke så ofte jeg oppdaterer bloggen nå om dagen. Men har likevel ikke bestemt meg for å slutte helt. Så den vil bli oppdatert en gang i blant, når jeg føler for det.

Den siste uken har jeg ikke vært helt i form. Hatt mye migrene, som igjen har gjort slik at jeg har sovet dårlig på natten (eller motsatt) og jeg har holdt meg hjemme noen dager. Var på jobb på tirsdag og onsdag, men ellers vært hjemme. Nå mot slutten av uken fikk jeg endelig sove greit igjen, og migrenen ser ut til å gi seg. Men har fortsatt vondt i hodet i dag.

På torsdag var jeg en tur ute på Solplassen. Det er alltid hyggelig å reise ut dit, og ble sittende å prate litt med Rikke frem til middag. Fikk også spilt litt sammen med Arijon, og lekt litt med Arvena og Ariana. Som vanlig ble det servert veldig god middag. Adnan var hjemme en liten stund, før han reiste på trening. Satt og tegnet sammen med Arvena, mens Rikke og gutta la puslespill, og det var en veldig hyggelig kveld. Da Adnan kom tilbake spiste vi kveldsmat, og så var det sengetid for barna. Da reiste jeg hjem, siden jeg skulle hente en pakke på posten.

Har jo oppgradert internett hastigheten her hjemme. Canal Digtial har nå gått bort i fra Mega pakken som jeg hadde (25mbit inn/5mbit ut) og tilbyr nå Super70, til en billigere penge enn hva Mega pakken kostet (547 kroner mot 499 kroner). Og det er jo ikke noe vits i å betale mer for mindre, så jeg gikk for den nye pakken. Fikk nytt modem nå på torsdagen, men det måtte selvsagt være noe feil. Og den feilen har de fortsatt ikke greid å rette opp. Modemet mitt skulle egentlig ha hatt 4-8 kanaler åpnet, hver kanal kan greie ca 50mbit. Mitt nye modem har bare en kanal åpen, og derfor får jeg max 45mbit hastighet. Og etter flere runder med support har de fortsatt ikke greid å åpne flere kanaler.

Men satser på at det ordner seg i løpet av uken. Litt kjipt at det er uken før jul, i tilfelle de må sende et nytt modem, men får håpe det er noe de kan ordne opp via nett.

I dag skal jeg pÃ¥ julebord sammen med «gutta». Marcus er vert og vi blir vel en 10-12 stykker tenker jeg. Satser pÃ¥ god mat og god stemning.

Ellers skulle jeg egentlig ha begynt på juleferien min nå, men så var det et kurs jeg måtte på nå på mandag, og da har jeg flyttet ferie dagen min til tredje juledag, og så jobber jeg vanlig på mandag. Men så har jeg fri frem til onsdag i romjulen da.

Her er linken til fotoalbummet med bilder fra torsdagen… under finner du noen av dem…