Lørdag, bursdag…

I dag har det vært skiftende vær, solen har skint, det har vært overskyet og det har regnet. Det har også blåst litt i hele dag. Temperaturen har variert veldig, men stort sett rundt 15-16 grader.

Jeg sto opp nokså sent i dag, ved elleve tiden. Fikk plutselig dårlig tid siden jeg skulle ut til Solstad ved tolv tiden. Trond skulle også komme bort hit rundt den tiden, siden han skulle sitte på ut. Men det gikk greit med tiden.

Mamma hadde sin årlige bursdagsfeiring og som i fjor hadde hun bursdagen i Solstad barnehage. I år ble det ble 27 gjester med stort og smått, så det er greit å ha det der ute for der mangler det ikke på plass. I tillegg kan jo barna leke fritt inne og ute.

Og som vanlig var det nok av mat, mye bestilt fra Hansen, og noe laget av mamma og andre. Tror nok at de fleste gikk gode og mette fra selskapet. Det er jo hyggelig å samles slik, for det er eneste gang i året som alle deler av familien samles slik. Etter maten og en liten pause var det klart for kaker og kaffe og de som ikke var mette, ble mette nå. Som vanlig mange gode kaker.

Det har vært en kjempe hyggelig dag, der jeg har fått pratet med mange, lekt litt med barna og hjulpet til etter selskapet. Vi var ferdig med ryddingen rundt seks tiden, og Trond satt på tilbake. Etter det har jeg bare slappet av her hjemme med en film.

I morgen skal jeg ut til Stavern en tur for å fikse noe datating, ellers har jeg ingen spesielle planer. Til uken jobber jeg seks av syv dager, og så tre dager uken etter og så er det ferie. Håper virkelig på litt godvær i alle fall.