Krakow – dag 3 (dagen)

I dag er det lett overskyet med en del flekker av blå himmel, og litt sol. Så det kan se ut som om det blir nokså fint vær i dag.

Vi kunne i dag slappe av litt mer enn tidligere, og det var ikke satt noe klokkeslett for frokost. Folk har jo fri til fire i dag, så mange har reist avgårde på shopping og turer. Men her i vår leilighet var de fleste opp før ni, og vi spiste en god frokost sammen.

Etter det dro folk avgårde for ulike aktiviteter, stort sett shopping. Jeg velger å holde meg hjemme nå først på dagen i alle fall. Jeg er ikke mye fristet av å få nye hull på gnagesårplatserene jeg har satt på begge hælene mine.

Slik ser jo begge hælene mine ut, og det er ikke mye deilig å gå på for å si det slik. Så utrolig kjipt. Planen i dag var å gå litt rundt her i byen og opp til gamle deler, for å ta litt bilder og se meg rundt.

Nå er det felles lunch (for de som vil) klokken halv ett rett utenfor leiligheten. Så den blir jeg jo med på. Så får jeg se om jeg går litt rundt, eller om jeg bare sparer hælene til flyplassen i morgen.

Uansett har det jo vært en veldig hyggelig tur, med mye god mat, god stemning og veldig hyggelige folk. Det er jo stort sett de samme som er med på de fleste møter, så vi kjenner jo hverandre nokså godt. Og det har vel gjort det slik at det har fungert helt greit å bo 11 mennesker i denne leiligheten også. Så stor er den ikke.

Her er et par bilder fra utsikten fra det ene soverommet. Som en kan se ligger vi rett ved sentrum av byen:

50 meter fra leiligheten ligger krakow main square, så det sier jo litt hvor sentralt vi ligger.

Ved elleve tiden gikk jeg og Anikken ut for en kaffe, og vi satt oss på en Cafe ved torvet. Vi var de eneste som dukket opp til lunch også, så vi spiste der vi satt. Etter det gikk vi litt rundt for å se om vi fant en matbutikk som hadde noen spennende pølser og annet. Og det fant vi. Fikk utrolig mye for 100 sloti, som tilsvarer 200 kroner.

Fikk også kjøpt en by gave til en jeg kjenner, så da har jeg handlet det jeg trenger. Da vi var ferdige møtte vi Olav og Birger, og vi gikk å satt oss på en annen cafe der vi tok et par kaffe.

Rep.skapet startet opp klokken fire igjen og vi jobbet effektivt for å bli ferdige med resten av sakene. Det ble vi ved seks tiden. Nå slapper jeg bare av i leiligheten frem til vi skal ut å spise om en time. Så får vi se om det blir noe søvn i natt, for vi skal opp ved halv fire tiden, eller da skal vi faktisk dra. Så må opp litt før det, særlig om jeg skal rekke å dusje.