Headweb – ny «Video on demand» pÃ¥ nett

Som de fleste vet er jeg nokså interessert i film, og har nå nesten 1000 DVD filmer i min samling her hjemme. Jeg har jo også en MediaCenter pc koblet til TVen min, og kan derfor både se på TV og film rett fra pcen. Det inkluderer også film rett fra nett.

I det siste har det blir populært med Internett tjenester som lar deg leie film på Internett, da vanligvis i 24 timer. Prisen per film varierer veldig fra tjeneste til tjeneste, men pleier å ligge under prisen på å leie film i din lokale videobutikk. Og så er det jo fordelen med at du verken får plater med en masse riper, eller at du må ut i snøstormen for å leie film.

De siste uke har et nytt selskap etablert seg her i Norge. De kalles Headweb, og har et greit utvalg med filmer. Prisene ligger på mellom 29 til 39 kroner per film. Tjenesten fungerer utrolig bra, og du kan se filmene direkte i nettleseren din etter du har betalt.

Kvaliteten på filmen er veldig bra så og si vanlig DVD kvalitet. Du får også med norske undertekster på de fleste filmene. Du er selvsagt avhengig av en grei internett linje, men en 3-4 Mb/s bør kunne holde greit.

Om du har lyst til å leie en film, uten å måtte dra ut i snøværet så prøv Headweb.no du også.