Fredag, tidlig oppe, ny HTC telefon…

Ute er det grått og trist og minus 4.5 grader.

Jeg våknet tidlig i dag også, men det er jo tegn på at jeg begynner å få kontroll på døgnrytmen og at jeg får nok søvn. Og det er jo bra. Likevel, skal nok legge meg under dyna igjen og slappe av et par timer til, kanskje høre på litt musikk. Frister ikke å stå opp helt enda.

Jeg har likevel fått gjort litt allerede, fått sendt noen eposter, oppdatert noen hjemmesider, og så har jeg bestilt meg nok en telefon. Har bestemt meg for å ha ett eget nummer på firmaet, slik at jeg skiller mitt private nummer og telefonnummeret til firmaet. Så bestilte en telefon via Tele2 i dag. En HTC Desire. Jeg er ganske sikker på at Samsungen jeg har kjøpt til meg selv er bedre, men da har jeg to nye telefoner å leke med, begge  fra neste uke håper jeg, men Samsungen står fortsatt som ubekreftet alle steder, så begynner å tvile på at den kommer denne måneden. Uansett, det er jo ikke noe hast, men greit å få den så fort som mulig likevel.

Trolig får jeg nok telefonen fra Tele2 først, siden den var på lager. De regnet med at jeg skulle ha den innen onsdagen.

Her er bilde av den nye HTC telefonen:

Dette blir nok firma telefonen, og så bruker jeg Samsungen selv. Men får se litt an, hvilken som er størst i størrelse, og hvilken som er enklest/mest praktisk å bruke i det daglige. Bakdelen med HTC telefonen er at den kun har tuch screen, mens Samsung telefonen har jo fullt tastatur.

Denne her ser jo bedre ut da, men mistenker den for å være en del større:

Uansett, to nye og fine telefoner er pÃ¥ vei, og det første gang siden 2006…sÃ¥ fortjener dette 😀

Nei, et par timer til i sengen, og sÃ¥ er det opp….fyre i ovnen og se pÃ¥ TV er planen i dag… 😀