Fredag, stille og rolig, litt poker!

I dag har det vært nokså fint vær. Fortsatt mye skyer, men solen har skint og det har vært rundt 19-20 grader hele dagen.

Jeg har ikke gjort stort i dag, spilt litt Anno 1701, sett et par filmer og nå på kvelden har jeg spilt noen turneringer på nett. Jeg startet dagen med $150 på poker kontoen min, og nå har jeg $240. Da har jeg spilt 6 turneringer og noe cash games. Det var på den siste jeg tok inn noen kroner. Det var en £5 head hunter turnering, og jeg greide å slå ut 11 stykker, som ga meg £28. Så ente jeg på 6 plass og det ga meg £30, så totalt £58 = ca 670 = $118.

Tapte de andre turneringene, så det var greit å vinne denne.

Ellers går bilen som en klokke om dagen, så det ser faktisk ut som at de har greid å fikse den denne gangen. Men får se i løpet av neste uke, må kjøre litt mer med den.

Har ikke fått testet det nye kameraet mitt enda, men det er jo ikke så spesielt. Det er bare en oppgradering av D70en, så jeg venter til jeg finner noe å ta bilde av.