Fredag, «sommer», vÃ¥r rydding…

I dag har det vært nok en fin dag med temperatur på 20.7 grader, så litt kaldere men likevel kjempe bra.

Etter frokost i dag reiste jeg ut for å handle litt. Var noen små ting jeg trengte av mat, så var jeg på apoteket og fikk tak i litt mer allergi medisin, for det er mye pollen ute om dagen. Så var jeg å hentet en pakke på posten.

Har jo kjøpt litt klær for sommeren fra Dressmann i det siste. Det meste har jeg bestilt over nett, og for å si det slik, så har de hatt litt problemer med ordrene mine. Det har vært feil på så og si alle ordrene jeg har fått, men de har vært veldig proffe og har kompensert meg bra. På tirsdagen fikk jeg en pakke, som jeg trodde var erstatning for en pakke som var blitt borte den 5.mai. Men det var faktisk den bortkommende pakken som hadde dukket opp. I dag fikk jeg pakken med erstatningsvarer for pakken som var blitt borte. Og det fikk jeg jo tilsendt uten noe ekstra. Så for 1.500 kroner har jeg fått 6 Chinos, 2 army shortser og to t-skjorter. Og trolig får jeg ett sted mellom 2 og 4 army shortser tilsendt senere når de er på lager, uten noen ekstra kostnad. Men håper jo for dems skyld at de får orden på sakene sine, for ellers tjener de jo ikke så mye penger.

Etter at jeg kom hjem igjen, tok jeg en oppryddningsrunde her hjemme. Fikk kastet en del søppel og annet som jeg ikke skulle ha og fyllte nesten 4 søppelsekker. Hadde også en del esker etc liggende, som jeg også tok med meg opp på Grinda så jeg fikk kastet alt sammen. Etter det vasket jeg kjøkkenet og tok støvmoppen over gulvene i stuene og på soverommet. Nå har jeg bare badet igjen, så har jeg virkelig tatt vårrengjøringen her hjemme.

Har også fått vasket litt klær, og fått lagt bort litt klær som allerede var vasket. Så føler jeg har hatt en veldig produktiv dag i dag.

NÃ¥ har jeg slappet av med en film, og skal snart ta kvelden.