Fredag, Solplassen…

I dag har det vært grått og overskyet hele dagen, og det har regnet i perioder. Max temperaturen har vært 7.7 grader.

Jeg har hatt fri i dag og lå i sengen til tolv tiden. Da var det litt frokost/lunch før jeg reiste opp til Gjermundsen ved halv to tiden. Dette året har jeg faktisk ikke hatt tid til å få skiftet dekkene mine før i dag. Jeg har jobbet, vært borte og knapt kunne gå de dagene etter påske, og vips var vi i slutten av måneden. Og siden jeg kjører med piggdekk kunne det fort ha kostet meg 2.o00 kroner med 4 piggdekk så sent på året.

Jobben var raskt utført og etter det dro jeg ut til Solplassen en tur. Skulle hente noe som Rikke hadde kjøpt i Sverige til meg for lenge siden, men som jeg har glemt igjen hver gang jeg har vært der ute. I dag begynte jeg med å legge sakene ut i bilen, før jeg tok turen opp. Akkurat i det jeg kom, måtte Rikke i et møte og Adnan var ute, så jeg ble igjen oppe og så til barna. Gutta spilte på pcen og var veldig opptatt, og Arvena og jeg ble sittende å se på.

Ved fire tiden kom Ariana tilbake også, hun hadde vært over hos Mone og Besse. Og hun var glad for litt besøk. Men i dag var det faktisk Arvena som fikk mest oppmerksomhet da. Vanligvis er det jo Ariana som greier å få det som hun vil.

Adnan var så vidt oppom før han åpnet restauranten, og jeg så ham bare noen få ganger han var oppom for å hente ting. et var jo sesongåpning i dag, så jeg var ikke nede for å forstyrre ham. Ble værende ute på Solplassen frem til halv åtte tiden. Da kjøpte jeg med meg litt kveldsmat og så har jeg holdt på med diverse ting på pcen.

I morgen skal jeg i bursdagen til Markus så det blir jo hyggelig. Ellers ingen planer for helgen.

Her er et par mobilbilder fra dagen, hadde ikke med meg noe skikkelig kamera ut i dag.