Fredag, Skjerfheim, poker!

I dag har det vært grått og trist og det har yret litt og vært tåke utpå kvelden.

Jeg sto opp ved ti tiden i dag, og etter å ha dusjet dro jeg opp på Skjerfheim. Skulle fikse noe der oppe og dro opp slik at jeg fikk med meg lunchen (ble jo frokost for meg). Det er alltid like hyggelig å møte alle folkene der oppe (både ungdommen og de voksne) og jeg ble bedt på middag også. Så jeg gjorde meg ferdig med jobben, før jeg slappet av med ungdommene.

Dro så ned til Larvik igjen rundt seks tiden, og var da en tur innom Kurt fra SUS. Ble sittende å prate der frem til halv ti tiden, og da dro jeg videre til Tommy (som bor et par oppganger bortenfor meg) der det ble spilt poker. Kom litt sent til første runde, og fikk derfor ikke vært med på mer enn en runde. Det var 8 stykker med, og jeg gikk ut på 5 plass etter et par timer med spill. Det var det. Kom hjem nå rundt halv to, og skal nå legge meg.

Skal tilbake til Skjerfheim en tur pÃ¥ søndag, da skal jeg hjelpe en ungdom med noe pc trøbbel, og sÃ¥ skal jeg ta meg multimillionær, og se om jeg kan knuse noen av ungdommene (som jeg har tapt for hver gang siste Ã¥ret)…. kanskje jeg har lykken med meg denne gangen.

I morgen har jeg ingen spesielle planer, får se om jeg får med meg noen på Cloverfield på kino, men de fleste skulle på fotballtur til Østfold i morgen. Så får se hva det blir til.

NÃ¥ er det natta….

Under finner du dagboken fra 1998:


08.02.98 kl 21.58.13 SØNDAG.
HEI.
I dag har solen skint for det meste, og det har vært rundt 5 grader ute. Men nå på kvelden kom tåken igjen.
Jeg har bare vært her hjemme i dag, men Tommy har vært her en tur.
Ellers ringte Nenna i dag, for jeg hadde sagt at jeg skulle komme ned en tur denne helgen, så derfor hadde hun bakt og laget mat til meg. Så jeg må ta en tur ned i morgen. Fikk litt dårlig samvittighet av det.
Ja i morgen skal jeg levere bilen til mamma på verksted igjen, for jeg greide jo å bulke døren på tirsdagen.
Men nå får jeg meg jo min egen bil, så da er det meg det går ut over hvis det skjer noe med bilen.
Nå skal jeg snart legge meg så god natt hilsen:
Kenneth Myhre 08.02.98 kl 22.01.34