Fredag, regn og pokerkveld!

VÃ¥knet opp til regn dag. Og det er meldt regn i hele helgen I morgen er det jo ST.Hans, og det er kjedelig om det blir regn da. Jeg er bedt til Janan og Maria i morgen, og det blir vel bÃ¥de grilling og noe i glasset…. 🙂

Bilen min er fortsatt på verksted, og der han den nå snart stått i en måned. Den 28.mai leverte jeg den inn første gangen, og etter det har jeg vel brukt den to dager. Låne bilen jeg har nå har jeg ikke mye sansen for, så håper jeg får bilen tilbake snart.

Fikk også brev fra Skien kommune i går, der jeg søkte jobb for et par uker siden, og der sto det at det ikke ville bli tatt noen stilling til hvem som får jobben før etter ferien i august. Så da er det bare å vente. Ellers har jeg ikke fått svar fra Larvik eller Horten.

I Horten sendte jeg elektronisk søknad, og jeg begynner å lure på om det var så lurt. Tror jeg kommer til å holde meg til papir form i fremtiden.

Ved ti tiden dro jeg til Trond M. Eriksen der vi spilte poker. I kveld ble det 7 stykker og vi rakk to runder. Jeg kom pÃ¥ tredje plass begge rundene, og fikk derfor tilbake innsatsen hver runde. SÃ¥ denne kvelden kostet meg ingen ting, men jeg tjente jo heller ikke noe… 🙁

Nå er klokken halv fire (03.30) og jeg skal hoppe i køys.