Fredag, pc fix, Solplassen…

I dag har det vært grått og trist store deler av dagen og det har regnet i perioder. Men nå utpå kvelden kom solen frem.

Jeg var oppe nokså tidlig i dag, og det var noen telefoner og litt mail jeg måtte svare på. Så dro jeg ut og handlet litt, før jeg reiste ut til Solplassen. Der skulle jeg fikse pcen til Johnny, for den hadde blitt utrolig treg. Den kjørte Vista og har gjort det i to år nå, og den var langt fra rask for å si det slik. Men nå fikk den Windows 7 installert, og da ble ting mye bedre.

Men grunnet treg internett linje, brukte jeg ca 3 timer på jobben, noe som kunne vært halvert med f.eks min linje.

Etter at jeg var ferdig der, gikk jeg over til Adnan. Han holdt på å forberede kjøkkenet til åpningen i dag, så han hadde nok å gjøre. Men jeg fikk noen oppgaver, bl.a å tenne en del lys, og fylle på salt og pepper bøsser. Etter det gikk jeg opp til Rikke og barna. Nurca skulle passe barna, siden Rikke skulle hjelpe Adnan, så jeg fikk passet Ariana litt, mens Nurca laget mat til de andre barna.

Jeg spiste middag fra restauranten, og etter det dro jeg hjem. I morgen skal jeg i ett lite selskap hos Heidi, som har hatt bursdag. Så er det ikke noe på søndag, før det er jobb på mandag.