Fredag, julebord med jobben, super super kaldt….

I dag har det vært nokså pent vær, sol med noe skyer. Men det har vært iskaldt, rundt minus 7-10 hele dagen. Og akkurat nå (01.47) er det hele minus 15 grader her på Torstrand. Så kaldt er det.

Dagen min startet med at jeg dro bort på Gjermundsen for å få reparert bilen min. Skulle bytte hjullager, batteri og olje. Fikk lånebil og reiste så og handlet litt på Majas før jeg dro hjem og startet med å fyre i ovnen. Så en film og slappet av frem til jeg hentet bilen igjen ved halv tre tiden.

Tilbake her laget jeg meg litt mat, før jeg slappet av litt på sengen, for hodet har ikke vært helt med meg i dag heller. Så ved halv syv tiden reiste jeg inn til Sandefjord der vi skulle ha julebord med jobben. Vi hadde fått et lite og hyggelig lokale som er en kafe på dagtid, som da kun var åpent for oss. Maten var god, laks til forrett, juletallerken til hovedrett og riskrem til dessert.

Før, under og etter maten var det litt taler og gave utdeling etc. Så var det Quiz, der vårt lag kom på delt førsteplass med et annet lag. Alt i alt har det vært en hyggelig aften, og jeg tok kvelden nå ved halv to tiden, for da begynte flere andre også å dra hjemover.

I morgen er planen bare å sove lenge, og så får jeg se hva jeg finner på.

312935