Fredag, jobbintervjuer, passerte 30.000 GB…

I dag har det vært skiftende vær, litt sol, mye skyer, ikke så veldig varmt. Max temperaturen har vært på 15 grader, så høst er det.

I går var jeg jo i Kragerø frem til to tiden. møtet sluttet ett og så spiste vi lunch før vi reiste tilbake. Etter at jeg kom hjem handlet jeg litt og så slappet jeg bare av og la meg nokså tidlig. I dag har jeg vært på jobben en tur, som tillitsvalgt. Vi skal ansette en til to nattvakter og det er seks som har kommet videre til andre gangs intervjuet. I dag intervjuet vi to stykker.

Ellers hadde jeg ett lite møte med kontorsjefen ang min egen situasjon, og så var jeg med på et annet møte etter intervjuene. Så kom meg ikke hjem før ved fire tiden. Men hyggelig å se litt folk fra jobben igjen. Bakdelen var at jeg hadde skikkelig hodepine i dag, og den ble verre utover dagen. Men fikk tatt litt medisin her hjemme, og nå er det bare litt vondt.

Var innom Netshop i dag og hentet meg et par nye harddisker på 1.5 TB per stykk. Stue pcen har nå under 1.000 GB med ledig plass og det går fort nedover. Server1 trenger også litt ekstra plass, så planen er å bytte et par disker fra Stuepcen med de nye 1.5 TB diskene, og så sette 750 GB diskene (eller 500 GB diskene) inn i Server1, der jeg stort sett bare har 250 GB disker.

Slik ser disk situasjonen ut på stuepcen før oppgraderingen:

Greit at jeg har en 750 GB disk som står montert inne i pcen, men som ikke er koblet til, men den er til nødstilfeller. Og særlig 500 GB diskene som er igjen i stuepcen begynner å bli gamle nå, så på tide å bytte dem ut. Ellers passerte jeg i dag 30.000 GB med plass her hjemme. Hadde 27.5 TB (27.500 GB med diskplass) før de nye diskene, og de la jo til 3.000 GB så da har jeg over 30 TB. Ca 50% av dette er jo backup disker, og stuepcen er jo desidert den pcen som har mest diskplass. Med de nye diskene har jeg dedikert 19.400 GB til den pcen. Nå inneholder den over 1.030 filmer i full DVD kvalitet da, og et par hundre GB med HD filmer. Så det tar plass. Sammen med ca 300 timer med TV opptak også.

I morgen reiser jeg ut til Malmøya der vi skal feire 30 års dagen til Terje. Vi er vel 13 stykker, så det blir jo gøy. Kan jo ikke drikke så mye, men kjøpte med meg 6 pærecider, og så får jeg ellers bare nyte hyggelig selskap og god mat. Tar ikke med meg pcen utover, så skriver ikke noe før på søndagen.

Ikke så mye mer å skrive. En riktig god helg til alle leserene.