Fredag, jobb uke, fri helg…

I dag har det vært skikkelig sommer ute, solen har skint fra blå himmel og max temperaturen har ligger på pene 25.1 grader. Fortsatt ligger temperaturen på 20 grader nå klokken ni. Været snudde for alvor i går, og det er meldt fint vær noen dager fremover nå.

Jeg har hatt full arbeidsuke, og det har ikke skjedd så mye spennende. Onsdag var jeg en kort tur ute på solplassen etter jobb. Skulle hjelpe Johnny med noe, og etter jeg var ferdig med det tok jeg en tur over til Adnan og Rikke. Adnan jobbet, så pratet litt med Rikke og lekte litt med Ariana, før jeg dro hjem igjen.

I morgen skal jeg en tur til Sverige med Bjørn Gunnar og Stine, vi reiser klokken syv med Strømstad fergen. Greit å få handlet litt kvote, og litt mat. Tror jeg ikke handler så veldig mye mat i morgen, og så tar jeg nok turen til Svinesund neste fredag, etter jeg er ferdig med styresamlingen i Fredrikstad. Må få kastet så og si alt jeg har i fryseren før jeg kjøper nytt, og har ikke planer om å la det ligge ute å godgjøre seg i varmen som er nå. Så regner med at jeg gjør det på mandagen, da jeg har fri.

Ellers ikke så mye annet som har skjedd. Jobber og sover, og slik går dagene.