Fredag, jobb, Solplassen

I dag har det vært grått og overskyet og det har sluddet litt og kommer litt underkjølt regn. Temperaturen har ligget på rundt minus 4 til minus 6 grader hele dagen.

Jeg har vært på jobb de siste dagene og det har gått i ett, så jeg har ikke hatt tid til å skrive noe. Kom meg hjem litt senere enn normalt for tredje gang denne uken, så det sier vel litt.

Da jeg kom hjem snakket jeg med Adnan på telefonen og ble bedt ut på middag der ute. Så satt meg i bilen og kjørte rett ut, og fikk en kjempe god middag som Rikke hadde laget. Etter det var det litt leking med barna og så måtte jeg jo holde lille Ariana litt. I dag var hun våken som bare det, men det var ei veldig snill og rolig jente. Så da er det jo ingen sak at hun er litt våken. Men hun setter pris på å bli holdt litt da, er mest fornøyd da.

Adnan og jeg dro så ut og leide en film som vi satt på etter at barna hadde lagt seg. Det var en komedie og den var helt grei. Den hadde flere veldig morsomme scener, og ellers var det helt OK. Det ble sent for barna så vi fikk ikke satt på filmen før halv elleve, så jeg fikk ikke dratt før nesten ett fra Solplassen. Nå er det snart sengen for min del for jeg har vært oppe siden 6 tiden i dag.

Her er noen bilder fra i dag, resten finner du her….