Fredag, jobb intervju

I dag har det vært skiftende vær. Det har regnet i perioder, og solen har skint i perioder. Det har også blåst en del, og temperaturen har ligget på rundt 18 grader.

I dag var jeg på jobbintervju på LØFT og det virket ganske ok. Det var tre stykker med på intervjuet og de spurte om en god del. Kunne sammeligne en del med Skjerfheim og den jobben jeg har gjort der, så da gikk det lettere.

Det hadde vært rundt 40 søkere på de stillingene de hadde lyst ut, men jeg skjønte at det ikke hadde vært så mange som ble kalt inn til intervju, så jeg var heldig så kom så langt. Ellers har de også medlever turnus, men en helt annen turnus enn det jeg er vant til. På LØFT jobber de fire dager, så syv dager fri, så jobber de tre dager og så syv dager fri. I løpet av en måned jobber man litt over 10 dager. Så det er nesten 60% mindre jobbing enn på Skjerfheim. Men lønna er ikke like bra som der oppe, men heller ikke så alt for dårlig, dog jeg spurte heller ikke. Men burde vel ende opp på ca 320-350 tenker jeg.

Skal få svar neste uke, men føler meg ikke helt sikker på at det blir positivt. Så får ta det som det kommer.

Ellers har jeg blitt spurt om jeg kan jobbe på Skjerfheim på mandag i tillegg til den jobben jeg allerede har sagt ja til fra torsdags morgen. Så jeg reiser opp på søndag, kommer hjem igjen på mandags kveld, og reiser opp igjen på onsdags kveld og blir da borte til fredagen uken etter.