Fredag, jobb, helg…

I dag har det vært skiftende vær. Ut på ettermiddagen kom det mørke skyer og det har regnet kraftig til tider. Det har også lynt noen ganger. Max temperaturen har vært 10.9 grader.

Jeg har hatt dagvakt i dag, og den gikk fort som fy. Har holdt på med å gå gjennom jobbsøknadene for de nye stillingene borte på Gokstad, og i dag gikk jeg gjennom mine prioriteringer med ledelsen, og vi valgte så ut hvem som skal på intervju. En spennende prosess å være med på.

Etter jobb var jeg en tur hos en arbeidskollega, og så var jeg en tur hos Janne og Celine, som jeg har bedt på middag til mandagen. På tirsdagen har jeg bedt Adnan med familie på middag, og så på lørdagen kommer Bjørn Gunnar med familie. Først kommende søndag regner jeg med at mamma og Trond kommer på middag. Så det blir mye middagslaging den neste uken. Men det er jo hyggelig.

Nå har jeg faktisk fri helt frem til 17 oktober. Har fått fri på personalmøtet til onsdag, og vurderer kanskje å bli hjemme. Det er ikke så mange viktige saker jeg har å ta opp som tillitsvalgt, og det kan være deilig med fri. Så jeg får se litt på det.

Blir nok tidlig senga i dag, for har jo vært oppe siden 05.45 i dag.