Fredag, jobb, fri helg…

I dag har det vært veldig fint vær helt frem til kvelden, da kom skyene. Og det er meldt regn i helgen. Max temperaturen i dag har vært 21.3 grader.

Jeg har vært på jobb i dag og det var en dagvakt som gikk utrolig fort. Har brukt mye tid på å gå gjennom den nye turnusen vi holder på med, og satt vel nesten en time med regionstillitsvalgt på telefonen med diverse spørsmål. Men lærer noe nytt hele tiden, og begynner å bli ganske god på turnus ting nå.

Ellers fikk jeg prioritert en del tid sammen med de ungdommene som var på huset i dag også, og det er alltid positivt. Vi satt ute å pratet i solen i rundt to timer. Så da har jeg gjort en grei miljøterapeutisk jobb også, og ikke bare administrativt.

Etter jobb handlet jeg litt før jeg tok en liten middagslur, som ble en litt lang lur. Våknet ved halv åtte tiden, og da var jo dagen og kvelden så og si borte. Men jeg blir jo så trøtt av å stå opp 05.45. Nå har jeg en dagvakt til uken og så er det bare helgejobbingen.

Denne helgen har jeg ingen spesielle planer, slappe av og ta livet med ro står vel høyt på listen, men tar det som det kommer.

163166m