Fredag, jobb, fri helg…

I dag har det vært skyet og det har regnet ganske mye i perioder. Men utpå kvelden kom solen tilbake. Det har også blåst en del i dag. Max temperaturen har vært 10.3 grader.

Jeg har vært på jobb de siste dagene, og har hatt dagvakt i går og i dag. Det har vært nokså mye å gjøre på jobben de to siste dagen, dog ikke så mye med ungdommene, men andre oppgaver, medarbeidersamtale, opplærings vakter etc etc. Og da går tiden fort, og jeg har ikke rekt halvparten av hva jeg skulle ha rekt.

Men fikk i dag svar på søknaden fra Arbeidstilsynet angående den nye turnusen vår, og den ble godkjent. Så da har vi gjort en god jobb der også. så da kunne jeg ta helg med god grunn.

Her hjemme har jeg bare slappet av, for i dag har jeg hatt hodepine igjen, men er bra igjen nå ved ti tiden, etter litt medisin. I morgen skal jeg jo i 30 års lag til Janne, og det blir nok morsomt. Er en del som skal dit, og jeg har reservert søndagen siden jeg nesten garantert kommer til å være i dårlig form.

302829301902