Fredag, jobb, endelig ferie…

I dag har det vært grått og skyet stort sett hele dagen og det regnet på morgenen. Men så kom solen og det ble litt varmere utover kvelden. Max temperaturen har vært 15.1 grader.

Jeg skulle jo egentlig ikke begynne på jobb før 12.00 i dag, og skjønte lite da telefonen ringte 07.00 på morgenen. Det var sykdom på jobben, og jeg ble beordret på jobb klokken 09.00 og ikke 12.00 som planen var. Jeg var ikke helt fornøyd med dette, siden jeg var døds trøtt og hodet var heller ikke med meg, men reiste på jobb.

Det var egentlig like greit, for jeg oppdaget at vi hadde fått en utfordring rundt møtet jeg skulle ha klokken 12.00, og etter noen telefoner ble møtet flyttet. Og det hadde jeg jo ikke oppdaget om jeg hadde kommet meg på jobb klokken 12.00.

Jeg fikk snakket litt med jenta jeg er kontaktperson for, og fikk laget noen rutiner/info før jeg tok ferie. Jeg ble så sendt hjem av sjefen ved tolv tiden, som så ble ved ett tiden og det var egentlig helt greit. For jeg var skikkelig i ferie modus, og sa ikke nei til å slutte tidligere.

Så nå har jeg endelig ferie, og skal ha det frem til mandag 6 juli.