Fredag, jobb, Arvena 2 Ã¥r…

I dag har det vært grått og trist og det har regnet ganske mye i perioder. Max temperaturen har vært 6.9 grader.

Dagen min startet med jobb og i dag har dagen gått utrolig fort. Igjen føler jeg at jeg har balansert dagen mellom kontor ting og godt miljøarbeid. Og følte meg faktisk nokså fornøyd da jeg reiste hjem fra jobb i dag for godt utført arbeid.

Var så vidt hjemom før jeg reiste ut til Solplassen og Adnan og Rikke. Arvena fylte to år i dag og det skulle være barneselskap og så voksenselskap. Siden jeg ikke hadde spist noe middag ble jeg med på barneselskapet også for der skulle det serveres pølser. Etter maten kom det flere andre voksne som Johnny og Grete, Janne, Agim med kone, Feride, Ardriana, Nurca med fler. Så det ble en del gjester. Rikke hadde virkelig disket opp med kaker og gele/skjokoladepudding til alle (med litt hjelp fra Grete da). Og det er lenge siden jeg har spist så mange gode kaker.

Ellers var det jo full aktivitet på barna som telte 10 stykker. Med en god dose sukker så blir det liv, men det er jo bursdag så det må jo til. Arvena fikk mange fine pakker, men syntes nok besøket var mest stas. Hun blir jo kost med av alle barna og de voksne, så hun er kjempe fornøyd. (kan kanskje bli litt vel mye til tider).

Etter selskapet ble damene sittende i stuen sammen med barna mens Adnan, Agim og jeg trakk oss ut på kjøkkenet der vi snakket litt. Reiste derfra ved halv ti tiden og da kjørte jeg Agim hjem, før jeg dro hjem, og nå er det snart kvelden for min del.

Her er noen bilder fra kvelden…resten finner du her…

Img_6951

Arvena ble to år i dag, og var kjempe fornøyd med selskap.

Img_7020

Og alltid koselig med kusiner på besøk.

Img_7026

Her har «besse» kommet med store og fine gaver til Arvena.

Img_7030

En liten pause hos besteforldrene.

Img_7055

Og hun greide å blåse ut lyset på første forsøk.

Img_7065

Noen av barna pÃ¥ besøk…

Img_7079

Img_7071

Ei fornøyd jente som har fått i seg litt kake, og synes det er stas med selskap.