Fredag, jobb…

I dag har det vært delvis sol, men en del skyer også. Og det har vært kaldt, rundt 5-10 minus hele dagen.

Jeg har vært på jobb de siste to dagene, og har hatt tidligvakt. Det har vært to bra dager der jeg har kommet inn i mye igjen, så det er veldig bra. Begynner å få litt kontakt med de som bor der og møtt flere ansatte jeg ikke har sett før eller ikke sett på lenge.

Neste uke skal jeg jobbe tre dager, og det skal jeg gjøre i tre uker. Så trapper jeg opp til fire dager per uke i tre uker, og så regner jeg med å være tilbake i 100%. Det har tatt tid, men nå ser det ut som om kroppen begynner å bli kvitt viruset, eller hva enn som slo meg ut.

La meg tidlig i går, og det blir nok tidlig kvelden på meg i dag også. I morgen skal jeg sette opp litt datautstyr jeg har handlet inn for noen andre, så jeg regner med at det går noen timer til det. Om jeg ikke blir ferdig i morgen, gjør jeg meg ferdig på søndag. Da er jeg også bedt opp på middag hos mamma så det blir jo koselig.

Ellers ikke noen andre planer denne helgen, mye fordi jeg må bli ferdig med å klargjøre datautstyret.