Fredag, jobb…

I dag har det vært nokså pent vær, dog mer skyet enn i går. Max temperaturen har vært 18.3 grader.

Jeg har vært på jobb i dag og i dag har det vært en hektisk dag på jobben, og dagen gikk utrolig fort. Det har vært møte etter møte og telefoner, og litt kjøring her og der. Så fikk ikke mye tid til annet. På toppen av det hele hadde jeg jobb intervju til den ledende miljøterapeut stillingen som er utlyst, og i dag var det min og en annen intern søkers tur til å bli intervjuet. Det gikk i ett frem til 10 minutter før intervjuet, så rakk ikke å tenke så mye på det, og hjernen var vel ikke helt på plass heller under intervjuet, var mange tanker om mye annet enn intervjuet som surret i hodet.

Men tror jeg greide å svare nokså greit på det meste, og så blir det spennende å se hva utfallet blir. Kan være jeg får høre noe om innstillingen om en uke eller to, men jobben er langt fra sikker. For vi må nok en gang gjøre endringer på turnus, og resultatet blir trolig at vi ikke har råd til stillingen uansett. Men dette er heller ikke avklart, så skal ikke ta sorgene på forskudd. Men jeg vil jo føle det litt kjipt om jeg skulle få stillingen, og så blir den borte før jeg får startet i den på grunn av budsjettet.

Etter jobb har jeg stort sett bare slappet av her hjemme. Nå er det sengen snart, for jeg har jo vært oppe siden 05.45 i dag.