Fredag, jobb…

I dag har det vært grått og trist, og det har snødd lett. Det har ikke kommet mye snø, men det har blitt hvitt på bakken. Temperaturen har vært lav, og det har vært såpeglatt på veiene i dag. Akkurat nå er det minus 2 grader ute.

Jeg har vært på jobb de siste dagene, og det har som vanlig vært nok å gjøre på jobben. Og nå skal jeg jo være borte fra jobb helt frem til 26 januar, så det var en del ting som måtte gjøres. Jeg har jo ikke fri til uken, skal på kurs vis LOstat og blir boende på hotell i Tønsberg frem til torsdagen.

Her hjemme har jeg stort sett holdt på med den bærbare pcen min i dag. Skulle teste noe, og så greide jeg å ødelegge hele Windows installasjonen, og jeg måtte derfor reinstallere hele pcen, som tok tid. Og jeg er ikke ferdig enda, mangler en del programmer, og installerer litt og litt. Regner med å bli ferdig i løpet av kvelden.

I morgen skal jeg i 30 års lag til Annette, og på søndagen fyller jeg jo 31 år, og det blir en liten feiring oppe hos mamma. Regner jo med å ikke være helt i form etter morgendagen, så tar det med ro.

Ellers har det ikke skjedd så mye nytt, og derfor er det ikke så mye mer å skrive.