Fredag, hjemme, regn…

I dag har det regnet stort sett hele dagen, men det var en liten periode der det vekslet mellom regn, skyet og solglimt. Men nå regner det bare igjen. Max temperaturen har vært 17.1 grad.

Jeg er jo hjemme om dagen, og prøver å bli helt frisk igjen. Men etter timen hos kiropraktoren i går hadde jeg en nokså kjip kveld. Og det er ikke så mye bedre i dag heller. Så lenge jeg ligger, går eller står så går det greit. Ellers har jeg funnet ut at god stolen kan ligges i, så da kan jeg se litt på TV.

Kjørte Trond en tur til Sandefjord for å hente noe i dag, og jeg kjente etterpå at bilkjøring er heller ikke så lurt. Men så måtte jeg ha litt hjelp av ham til å bære inn en kasse med Farris som vi var å handlet på Meny.

Ellers har dagen stort sett bestått av surfing på nett og noen episoder av The West Wing. Samt noen telefoner og eposter til jobben da, for jeg er jo ikke syk i hodet, så jeg er tilgjengelig for visse ting derfra. Vi holder jo blant annet med å velge ut folk som skal jobb intervjues etc til de stillingene vi har lyst ut, og det må jo på plass om jeg er syk eller ikke. Det samme gjelder forberedelser til et møte på mandagen og noen andre små ting.

Har heller ikke fri som tillitsvalgt, så det dukker opp litt her og der. Men da føler jeg jo at jeg gjør noe nyttig uten at jeg må være på jobben fysisk. Har ingen spesielle planer for helgen, men er bedt i dobbel bursdag til Øystein og Erling på søndagen og håper jeg orker et besøk der. Er jo ikke så ofte jeg er der, så må jo møte opp. Men kommer nok til å kjøre min egen bil, slik at jeg kan reise om ryggen begynner å krangle.

11159