Fredag, hjemme igjen!

I dag har det snødd og snødd her i Larvik, og det har kommet ca 15-20 cm med snø i løpet av natten og dagen. Så vinteren er tilbake for fullt igjen her nede. Og det er jo kjipt synes jeg.

Dagen i dag startet i Trondheim og i dag startet kurset klokken 09.00 siden vi hadde avslutnings middag i går, med litt drikke. Det var nok en utrolig god middag, og de hadde leid inn lokal underholdning som spilte og sang for oss, og så hadde noen av deltakerne litt underholdning i form av sanger og vitser. Etter maten ble det en tur i baren, men jeg tok ikke mer enn 3 glass vin og en Gin Tonic før jeg gikk og la meg ved tolv tiden.

I dag ble det mest oppsummering, evaluering og litt info om oppbygningen til LO. Før vi tok lunch ved halv tolv tiden, og så reiste de som skulle på flyplassen bort ved kvart på ett tiden. Denne gangen hadde jeg bestilt billett til 13.45 avgangen, og det var deilig å komme tidlig hjem. Men her var det MASSE snø og bilen sto jo ute, så det tok litt tid før jeg kom meg avgårde fra Torp.

Her hjemme har jeg fått vasket litt klær, og ellers har jeg ikke gjort stort. Er nokså trøtt og sliten etter to uker med kurs, og hodet er ikke med meg om dagen, og sliter fortsatt med mye vondt i hodet. Nå hadde jeg fått resultatene fra MR undersøkelsen, og det var ikke noe unormalt der. Så da var en ting til utelukket. Nå skal jeg til noen flere sjekker på mandag og tirsdag, og håper at vi finner ut av noe snart.

Har egentlig ingen spesielle planer i helgen, blir nok til at jeg slapper skikkelig av her hjemme tenker jeg.