Fredag, hjemme igjen, Sverige tur…

I dag har det vært delvis skyet, delvis strålende vær.

I dag var det den siste dagen på kurset, og vi startet ved ni tiden siden vi hadde vært oppe sent i går. Det var ikke alle som var like opplagte for å si det slik, men de fleste var på plass da vi startet. Det ble et par gruppe oppgaver i dag også, før vi avsluttet og fikk kursbevisene våre.

Så var det lunch ved halv ett tiden. Jeg reiste ved ett tiden, siden jeg skulle kjøre til Svinesund og videre til Strømstad. Var på Svinesund ved kvart over to tiden, og fikk handlet en del. Bl.a 4 KG kalkunfile, noen KG med biff kjøtt, lit kjøttdeig, noen kasser med brus, cider etc. Handlet for rundt 1800 svenske kroner, og det ble rundt 1450 norske.

whiskey_nadurra_250_557030a

Kjørte så til Strømstad der jeg ventet ca en time på båten. Det var ganske fullt, men det gikk helt greit med sitteplasser osv. Fikk også handlet kvoten min, denne gangen ble det en flaske Glenlivet Nadurra 16 år, en halv flaske baylis, 6 bokser Ice og noen poser M&M.

Var hjemme her i Larvik ved halv åtte tiden, og fikk pakket ut, fryst det som skulle fryses, og etter det har jeg bare sett på noen TV opptak fra uken som har vært. Blir vel sengen snart.