Fredag, hjemme fra jobb…

I dag har solen skint, men det har blåst en del. Max temperaturen har vært 12.6 grader.

Jeg ble hjemme fra jobb i dag, og fikk en time hos legen (der jeg ikke akkurat er ofte). Det kan se ut som jeg har fått bihulebettenelse, men for å være helt sikker må man ta CT, og vi satser på en hestekur med antibiotika først. Så skal gå på en slik kur i 7 dager, med 6 ganger 650mg piller om dagen. I tillegg fikk jeg noen andre piller jeg skulle ta to ganger om dagen.

Jeg kommer uansett til å ta livet helt med ro de kommende dagene, slik at jeg er så frisk som mulig frem til uken igjen. For skal jo jobbe alle dagene til uken.

Uten legebesøk, og handling for helgen har jeg ikke vært utenfor døren i dag, og har slappet av med TV opptak og et par filmer. Og kommer nok til å se en film eller to til i kveld. Ikke mye annet å gjøre når man ikke er i form.

Børsen har falt med 9.24% i dag, og fallet var til tider over 11.4%, men den hentet seg litt inn igjen ut over dagen. Nikkei indexen i Japan falt med nesten 10% i natt og det forplantet seg til Europa. I tillegg falt future indexen i USA så mye at den ble stengt, og det var ikke akkurat et godt tegn, og alle de store indexene i USA falt med nesten 6% da USA børsen åpnet. Men de hentet seg også noe inn. Nå klokken 20.35 er Dow Jones indexen ned 4.35%

Oljeprisen faller i dag også er nå på rundt 62 dollar fatet. Det påvirker jo igjen Oslo Børs. Kronen har styrket seg noe utover dagen, og det er vel det eneste positive.

Filmer jeg har sett i dag: