Fredag, fri, Utsikten…

I dag har det faktisk vært nokså pent vær, solen har skint og det har vært mildt ute. Akkurat nå er det ca 5.5 grader ute, men det begynner å skye litt til.

Jeg har hatt fri og startet dagen med en tur ut for å handle litt mat osv til helgen, og levere noe post. Så tok jeg meg en tur til Bøkeskogen, og Utsikten, steder der jeg pleide å være med farmor da jeg var liten. Det er et lite sted i Bøkeskogen, som du egentlig bør vite om for å dra dit. Det er ikke den største utsikten, men likevel en fint lite sted, med utsikt utover Farris. Nå var det MASSE snø i Bøkeskogen, og det var ingen som hadde tatt turen opp til Utsikten siden snøen hadde kommet, så det var tungt å komme seg opp dit, med snø opp til livet på visse steder. Men opp kom jeg og fikk tatt noen bilder. Uritinert som jeg er hadde jeg bare vanlige klær, og ikke tur bukse etc som tåler litt snø, så jeg ble fort våt og kald. Samtidig var eneste mulighet til å sitte, rett på snøen, så det ble en kort tur, men fikk tatt noen få bilder da.