Fredag, fri, middag hos Adnan

I dag har det vært sol og pent vær, men nokså kaldt. Max temperaturen har ikke vært mer enn 0.8 grader i dag.

Jeg har hatt fri i dag siden jeg hadde en del avspaseringstimer tilgode, som jeg må ta ut før jul. Skulle hatt fri i går også, men så ble det sykdom og jeg måtte jobbe vakten min likevel. Men får fri på tirsdagen til uken, også en dagvakt, så da gjør det ikke så mye. I går reiste jeg en tur til Heidi og alle barna etter jobb, siden jeg var bedt på middag der. Mamma kom også en tur, siden hun skulle sove over der, da Sigurd er i Kina, og Heidi er hjemme alene med tre barn.

Det var en stund siden jeg hadde sett dem, så det var hyggelig, og det ble servert god mat. Reiste derfra ved åtte tiden.

Oslo Børs falt i dag også, og har falt hver dag denne uken og ligger nå på 188 poeng. Det var få som trodde den skulle gå under 200 poeng, men det har den gjort, og fortsatt nedover. USA børsene falt med 5-6% i går, og det har jo ikke virket positivt inn for å si det slik. Og olje prisen er fortsatt under 50 dollar fatet.

i dag slappet jeg av her hjemme frem til halv fire tiden, da reiste jeg ut til Stavern til Adnan, Rikke og barna. Jeg var bedt på middag der i dag. Da jeg kom var Rikke og barna alene hjemme, og hun trengte litt hjelp til å få handlet noen matvarer, så jeg to turen til Meny for å handle. Da jeg kom tilbake hadde Adnan kommet hjem fra jobb, og Albert var også på besøk. Vi fikk servert god middag (wok) og en kjempe god dessert. Barna var like aktive som alltid, og lille Arvena går og springer som bare det nå, og får fler og fler tenner. Så det er morsomt å se at de vokser så fort. Andi har blitt flink til å prate og Arijon blir også større.

Reiste derfra ved halv åtte tiden, og nå skal jeg slappe av her hjemme med en film.