Fredag, fri, litt jobb, film…

I dag har det vært strålende fint vær med en max temperatur på 12.1 grader.

Jeg sto opp ved elleve tiden i dag, og etter en dusj og frokost dro jeg en liten tur innom jobben. Skulle hente noen penger for å kjøpe en bærbar pc til en av ungdommene. Jeg ble værende litt for jeg hadde en samtale med enhetslederen ang litt diverse tillitmanns ting, og litt annet. Så det gikk fort en time.

Fikk så pengene og dro til Komplett for å hente pcen. Regner med å gjøre den ferdig i morgen. Her hjemme har jeg ikke gjort stort i dag. Hadde vondt i hodet først på dagen, men det ga seg heldigvis og har derfor sett et par filmer. Mamma kom også på besøk en tur, for hun skulle hente noen dokumenter jeg hadde skrevet ut for henne.

I morgen har jeg ingen planer utenom pc fiksing, men på søndagen skal jeg i bursdag til Heidi i Sandefjord. Så skal jeg levere pcen til ungdommen på søndagen regner jeg med.

308897313079