Fredag, fri helg…

I dag har det vært nokså fint vær, solen har skint stort sett hele dagen, men noen skyer har det vært. De siste dagene har det regnet utrolig mye, så det var greit med en dag med opphold. Max temperaturen har vært 19.7 grader.

Jeg har fri hele helgen for første gang på 7 uker. Dagen i dag startet med at jeg dro ut for å handle litt, før jeg dro ut til Solplassen der jeg skulle hjelpe Johnny med noen epost problemer. Etter litt frem og tilbake, fant jeg ut at Telenor hadde sperret port 25, slik at vi ikke fikk sendt ut mail via proisp.no som leverer webtjenestene. Men jeg fant ut at de også hadde åpnet port 26, slik at vi kunne komme rundt problemet.

Adnan var hjemme og på vei til byen, så jeg ble med på Kaffebryggeriet sammen med ham og Albert. Der ble vi sittende til halv tre tiden.

Etter det dro jeg hjem her jeg har sett på noen TV opptak, et par filmer, og bare tatt livet med ro. Skal nyte fri dagene mine til det fulle nå.

I morgen skal jeg se på en leilighet på Torstrand, har startet med å se meg etter ett sted å bo nå, og leiligheten på Torstrand er på ca 70m2, med ett soverom, 2 stuer, kjøkken og bad. Men blir spennende å se på planløsning osv. Det var visst en del som skulle på visning, så ingen ting er sikkert.