Fredag, fri helg…

I dag har det vært kjempe fint vær store deler av dagen, men det skyet noe til utpå kvelden. Varmt er det ikke lengre og max temperaturen har vært 8.7 grader.

Dagen min i dag startet med at jeg fikk 30 sekker med bjørkeved levert på døren litt før klokken ni. Jeg sov selvsagt, men de ringte da de var ferdige, og denne gangen hadde de stablet det opp utenfor porten min. Så da var det bare å begynne å bære inn. Det som er kjipt her er at jeg må bære det inn i gangen, ned kjellertrappen, mellom vaskerommet og inn i vedkjelleren. Så det er litt vei å bære. De første sekkene gikk greit, men etter 15 begynte jeg å kjenne det. Men heldigvis hadde Trond lovet at han kunne hjelpe meg, og han kom ved halv ti tiden, og da gikk de siste 15 sekkene fort inn. Vi fant ut at det beste var at jeg løftet sekkene inn og hev dem ned trappen, og han bærte dem inn i vedkjelleren og stablet dem.

Etter at veden var i hus så slappet jeg av et par timer før jeg reiste ut å handlet litt. Kjøpte inn årets første elgestek og det blir neppe den siste.

Ellers har jeg bare slappet av med film, data og fyring. For når jeg synes det begynner å bli kjølig, ja da må det være kaldt ute.

lostat1

Skal på kurs igjen om ikke alt for lenge da. Fikk i dag innvilget permisjon med lønn for å delta på LO Stat kurset: Personalpolitikk som holdes på Voss fra 9-13 november. Dette er nok et nyttig kurs for meg, og jeg er glad for at jeg fikk muligheten til å delta der. Det blir årets garantert siste kurs. Så får jeg se om jeg søker meg inn på trinn 5 kurset til våren, og da er jeg ferdig med hele tillitsvalgtskoleringen til LO.

311981302874