Fredag, fri, datafix…

I dag har det vært tåke, regn og kjedelig vær. Max temperaturen i dag har vært 5.3 grader. Akkurat nå er et 4.5 grader og det regner ute.

Jeg har jo hatt fri i dag, men i dag hadde jeg to pc oppdrag. Først var jeg en tur hos Ilir der jeg skulle fikse det trådløse nettet på en av pcene. Det var noe feil med installasjons cden som fulgte med den trådløse USB dongelen, for når du kjørte den fikk du ikke installert USB dongelen. Jeg måtte manuelt inn å legge til driverene fra enhetsbehandling. Da gikk det bra. Ble sittende der til halv seks, og da kjørte jeg til Ramnes der jeg skulle hjelpe Jan med noe pc problemer. Jeg installerte bl.a antivirus og antispyware på pcen + noe annet små ting. Jobben tok ca en halv time.

Ellers blir det ikke 8 dager med sammenhengende fri likevel, mÃ¥ jobbe pÃ¥ søndag. Da skal jeg ikke jobbe full søndagsvakt, men fra 14.30 – 23.00 (eller 01.00)

Poker

Var tilbake her hjemme rundt halv ni, og etter det har jeg spilt litt poker på betsson. Har vunnet et par små turneringer, fikk første plassen på en 30 manns turnering ($10) så der fikk jeg inn $116, fikk også andre plass på en tilsvarende turnering, og det ble $86. Totalt har jeg likevel ikke mer enn ca $80 i pluss for dagen.

Her er dagens beste hånd, faktisk den beste i år om jeg ikke husker feil:

poker0703c.jpg

poker0703a.jpg

Her er er enda en god hånd jeg fikk i dag:

poker0703b.jpg