Fredag, fri, datafix…

I dag har det vært overskyet og kaldt ute. Akkurat nå er det minus 2.5 grader ute.

Jeg har fri om dagen, og i dag slappet jeg av først på dagen, før jeg reiste ut til Stavern og Marcus med familie for å se på en pc. De hadde byttet kabinett, og så virket plutselig ikke pcen noe mer. Jeg sa fra at dette mest trolig ikke var noe jeg kunne fikse, men dro ut for å se. Prøvde alt jeg kunne prøve, med bl.a flyttet alt over til den gamle pcen, men fikk den ikke til å fungere, så mest trolig har noe godt helt i stykker. Fikk avklart at det ikke var skjermkortet, men det hjalp jo ikke stort.

Fikk også med meg en bærbar pc som hadde tatt kvelden. Og nok en gang, var det ikke tatt backup, og jeg tok pcen med meg hjem for å ta en kopi av hele disken, for å se om jeg kan redde ut bilder og musikk. Men det er jo en tidkrevende prosess.

Har fått sett en film også, men ellers har jeg ikke gjort stort.