Fredag, fri, datafix…

I dag har det vært grått og overskyet og det har regnet og snødd i perioder. Men det har ikke kommet noe særlig med snø. Max temperaturen har vært 0.9 grader i dag.

Jeg har hatt fri i dag og har stort sett slappet av her hjemme. Jeg startet dagen med en liten handle tur bort på Meny og litt fylling av bensin på bilen. Tilbake her startet jeg med å formatere hovedserveren min, og så har jeg lagt inn Windows 2003 server på nytt og installert alle programmene serveren skal kjøre.

Har vel det siste året brukt Server2 som eneste server siden jeg har hatt litt problemer med Server1 (den fryser en gang i blant). Nå tester jeg en ny Windows 2003 server utgave og legger inne færre programmer på selve serveren, og så kjører jeg resten via virtuelle pcer via Vmware Server 1.0.8. Skal teste en tid fremover for å se om Server1 er stabil nå, og hvis den er det, slår jeg av Server2, og bruker den kun som backup server.

Ellers har jeg ingen planer for morgen dagen, men på søndagen skal jeg ut til Anette for å hjelpe henne med noe pc ting, og så er jeg bedt på middag. Til uken jobber jeg mandag, tirsdag og onsdag. Så har jeg lang fri, før jeg jobber helgen etter.