Fredag den 13.

Bare ett lite innlegg om hvordan min dag har vært i dag, og hvor «heldig» jeg har vært.

Det hele begynte rett over tolv i natt, da jeg skulle gjøre en liten endring på server1. Skulle installere et program som lot meg klone disker, siden jeg skulle hente noen nye disker i dag. Etter at jeg installerte programmet, krevde det en restart av pcen, og det gjorde jeg. Det var det siste jeg så til den Windows installasjonen. Server1 kjørte Windows Server 2008 Enterprise R2 og den gikk bare i reboot loop. Fikk muligheten til å legge tilbake sikkerhetskopi, men det hadde jeg selvsagt ikke på serveren. Jeg har jo backup av alt annet jeg har, men en backup av selve OS installasjonen har jeg ikke.

Så da måtte jeg installere Windows Server 2008 R2 på nytt, og denne gangen valgte jeg den nye HPC versjonen. Halv tre i natt var serveren helt oppe å gikk igjen, med alt av programmer, tjenester etc. Så det var ikke så ille, men jeg ville heller ha sovet de to timene ekstra.

Til morgenen i dag oppdaget jeg at Toshiba08 pcen ikke ville koble seg på arbeidsgruppen her hjemme. Der har jeg også i det siste installert en del programmer, så noe har jeg installert som gjør slik at jeg ikke fikk koblet meg på nett. Eller linkene til Filserver var der da, men jeg kunne ikke legge til nye. Etter en del frem og tilbake, endte jeg opp med å installere Windows 7 Enterprise på pcen, og da gikk de to timer til med programinstallering og klargjøring.

Men nå har jeg tatt sikkerhetskopi av ny installasjonen av OS på både Server1, Toshiba07 (som jeg installerte Win7 på i går) og Toshiba08. Så skjer et noe, tar det ikke to-tre timer før jeg er oppe å går igjen.

På vei til Torp for å hente litt datautstyr, printer til mamma og et par (fire) harddisker til meg, var det selvsagt en bobil som hadde fått motorstopp midt på E18 (ikke den nye fire felts veien, men rett før Torp) så det var kø fra før Sandefjords avkjøringen og helt til Torp. Så det var nok en heldig ting i dag.

Ellers har jeg vondt i hodet, men det er jo ikke noe nytt, men skylder litt på fredag den 13. på det også.

Skriver et vanlig innlegg senere i kveld, men nå skal jeg slappe av litt, prøve å bli bedre i hodet.