Fredag, data fix….

I dag har det også vært fint vær, solen har skint, men det har vært iskaldt ute. Rundt syv åtte minus hele dagen. Det var tåke først på dagen, så alt ble helt hvitt ute, alle trær, busker osv fikk ett tynt islag på seg.

Jeg startet dagen med å reise til Melsomvik der jeg skulle fikse dataen til Lars. Men det skulle ikke bli så enkelt som bare å sette inn en ny disk, for da jeg gjorde det og prøvde å installere Windows XP fikk jeg bare opp en kritisk feil melding, og så slo pcen seg av. Prøvde tre ganger, formaterte osv hver gang, men ingen ting hjalp.

Så da bestilte vi noen deler, og så skal jeg bruke noen deler fra ekstra lagret mitt og så bygger vi en ny pc som bør fungere bra.

Rundt halv ni tiden dro jeg til Ilir der jeg også skulle fikse en pc, samtidig som vi skulle spise mat der borte. Ilir kjøpte en Dell pc for et par år siden, og de har lagt inn en eller annen sperre som gjør slik at ikke mine XP plater fungerer på pcen hans.

Men fikk heldigvis løst problemet på en annen måte og håper alt fungerer bra der fremover, for går det skikkelig ille, sliter vi, for han finner heller ikke cd platene som fulgte med pcen.

I morgen skal jeg lage middag hos Adnan og Rikke. Har jo spist der så ofte, så nå er det min tur. Skal lage en tre retters middag, bestående av: Kamskjell på en seng av villris med ingefær og sitrongress saus. Hovedrett: Helstekt indrefilè av elg med fløtegratinerte poteter og til dessert: Friske skogsbær med vaniljesaus.

Kan være at jeg skal en liten tur til Tønsberg også på dagen, men det blir bare en kort tur.