Foldvik 2014

I går gikk turen til Foldvik sammen med Arijon, Andi, Arvena, Ariana, Sihana og Loretta. Det var en kjempe fin dag værmessig, litt vind, men det var bare bra så det ikke ble alt for varmt.

Vi dro ut ved tolv tiden, og det var nokså mange folk i parken, men ikke alt for mange, så det var ikke mye kø osv på de populære aktivitetene.

Som vanlig, var det lite felles barna ville gjøre. Alle fant fort sine favoritter, og der ble de. Men noen ting var stas for alle da, særlig kaninene og toget. Tiden gikk veldig fort så barna hadde det veldig gøy. Ved halv tre tiden hadde jeg fått fyr på grillen, og det ble pølser på alle med diverse tilbehør.

Gutta ble hentet ved halv fire tiden av Albert, så det var bare jentene igjen de siste timene. Da fikk vi tid til hesteridning, show, mer kaninkosing, og masse togturer osv. Så gøy var det at vi ble i parken frem til de stengte klokken seks.

Ellers var det veldig greit å ha med meg Sihana og Loretta som hjalp til når barna absolutt skulle være på ulike plasser stort sett hele tiden. Ikke lett om man er alene med 4 aktive barn.

Klikk her for Ã¥ se alle bildene fra i gÃ¥r…

2014-08-08 14.40.46 2014-08-08 14.40.53

2014-08-08 17.57.42