F..n, gir det seg aldri?

Som jeg skrev for et par uker siden måtte jeg ta et valg om hvilken medisin jeg skulle satse på først, enten medisinen som kunne fjerne utslettet jeg har hatt siden mai, eller begynne på en ny forebyggende medisin for toa. Valgte utslettet, og det har fungert veldig bra, nå må jeg lete for å finne noe, og det er svakt, og forsvinner trolig innen en uke.

Men i natt kom smertene tilbake i toa da, og jeg har ligget våken i hele natt med skikkelige smerter. Forbanna kjipt, nå som jeg endelig trodde jeg var frisk. Men jeg setter i gang med en hestekur ut av ville, så håper jeg det går over i løpet av helgen. Jeg må gå på medisinen for utslettet minst en uke til så det er helt borte, så får ikke startet på den forebyggende medisinen enda.

Skjønner ikke hvorfor jeg skulle få et nytt anfall i toa nå, men det er vel at verdiene i blodet har steget til et kritisk nivå igjen, etter ca 2 uker uten anfall. Bare å satse på at dette ikke stopper planene om å komme tilbake på jobb den 27.9, for nå har jeg vært hjemme lenge og begynner å bli lei.

Blir nok en stille og rolig dag for å si det slik, skulle jo vært i Sandefjord for å hente RAM brikken til Server1, men tror jeg venter til mandag da jeg likevel må inn til Sandefjord for å ta i mot studenten min.