2. pÃ¥skedag, middag pÃ¥ Tagtvedt, The Pacific…

I dag har det vært grått og overskyet og det har regnet i perioder. Men det er fortsatt pluss grader, og jeg kan vel forsiktig påstå at våren endelig er her, og at den lange kalde vinteren 2009/2010 endelig er over.

Også i dag sov jeg nokså lenge, så etter litt nyhetslesning etc dro jeg rett opp på Tagtvedt der jeg spiste kombinert frokost/lunch og middag. I dag sto det Bruscetta med dillkrem og laks på menyen som forrett. Så var det påskeskinke til hovedrett og så var det en spennende appelsin dessert som avslutning. Og maten var som i går veldig god, men jeg likte vel forretten i dag bedre enn den i går.

Jeg hjalp også mamma med å få hengt opp et par lampetter, og ellers snakket vi bare. Jeg fant også ut at serien jeg har ventet i over ett år på endelig har begynt å vises på TV. Det er serien The Pacific som er laget av bl.a Steven Spielberg og Tom Hanks som tar for seg stillehavskrigen. Sist jeg hørte nyheter om serien var når NRK sa de ville være først ute med å sende den her i Norge og at den skulle sendes på høsten. Men så fant jeg ut at Canal+ sendte den i går. De ligger kun tre episoder bak USA.

Så da var det bare å sjekke om jeg kunne få lastet ned episodene og det var mulig, så i dag har jeg sett fire episoder av The Pacific, og serien er vel like god som Band of Brothers. Eneste jeg savner var den første episoden som presenterer personene litt mer, så man blir kjent med dem før de hives ut i krigen. Men det er jo bare en bagatell.

Nei, nå er det litt kveldsmat, og så er det tidlig sengen på meg i dag. I morgen er det jobb igjen, men begynner 11.30 siden det er et tilsynsbesøk som jeg må være med på.