2. p̴skedag Рmiddag hos Adnan

dsc_7771s.jpg

Ute snør det nå og det er minus tre grader ute. Det har faktisk kommet et par cm med snø til nå. Startet vel å snø ved tre-fire tiden.

I dag har jeg vært en tur ute på Solplassen i Stavern og besøkt Adnan, Rikke og barna. De har jo flyttet ut dit nå, og bor i huset til Johnny og Grete nå mens de pusser opp leiligheten de skal flytte inn i. Av det jeg så får de det utrolig fint og romslig der ute, og de pusser skikkelig opp.

Spiste middag der ute også, og i dag var det Adnan som laget biff stroganof fra bunnen av, med en oppskrift han hadde fått fra en kokk på Skipperstuen. Og det ble godt.

Lekte litt med Arijon og Andi også, og så måtte jeg jo holde Arvena litt. Hun har jo blitt stor nå, et par måneder siden sist jeg hadde sett henne nå.

Kom hjem nå ved syv tiden og planen videre er å bare slappe av. I morgen er siste fri dagen min før jeg jobber resten av uken og helgen.