2. dag på seminar, hjem til Larvik.

I dag har det vær kjempe fint vær i Oslo, men kaldt. Og på vei hjem ble det en del skyer. 10 grader max og 2 grader minimum i dag.

Jeg sto opp ved syv tiden, dusjet, og gikk ned til frokosten. I dag ble jeg sittende å prate med noen jeg hadde blitt kjent med, så tiden gikk fort. Men jeg rakk å sjekke ut å legge sakene i bilen før seminaret begynte klokken ni.

I dag var det Jørunn Hassel fra LO Stat som skulle fortelle oss en del om skift og turnus etc. Og timene gikk utrolig fort. Plutselig var klokken ett og det var på tide med lunch. Under lunchen bestemte jeg meg for at jeg droppet de to siste timene, for det har jeg vært med på før, og sette opp turnus planer, så slapp jeg køen ut av Oslo. Og det tror jeg var et lurt valg, for allerede ved to tiden var det nokså mye trafikk ut av Oslo, ikke kø, men heller ikke langt fra.

Var hjemme ved fire tiden, litt før det. Etter det slappet jeg av med et par TV opptak og litt surfing. Hodet var ikke helt med meg først på dagen, men det ble bedre utover dagen. Utslettet er tilbake nå da, og det klør en del. Men skal jo til legen på mandagen, så får vi se hva som skjer. Om jeg skal kutte ut medisinen for toen, eller gå på medisinen for utslettet sammen med medisinen for magen, og er det bra på lang sikt det?

Ellers ringte Adnan og lurte på hvordan det gikk. Ble også invitert på middag ute på Solplassen i morgen, og det blir jo hyggelig. Har jo ikke sett dem på ca 6 uker nå, ettersom de har vært på ferie i Kosovo.

Først på dagen i morgen skal jeg skifte dekk på bilen (verkstedet skal skifte dekk). Ellers i helgen tror jeg ikke det skjer så mye.

Nå er det sengen, tidlig oppe hele uken. Kjenner jeg er trøtt.