1. juledag – Solplassen

I dag har det vært strålende vær, solen har skint, men det har vært kaldt. Akkurat nå er det minus 5.5 grader ute.

Jeg har vært på Solplassen stort sett siden jeg sto opp i dag. Sto opp ved elleve tiden, og etter en dusj så dro jeg utover. Det var selskap nede i restauranten og folk hadde med seg rester fra i går, og det ble mye mat, og mange folk. Det var stort sett familien til Rikke, og mange av dem hadde jeg ikke sett på en god stund.

Det ble uansett en hyggelig dag/kveld med mye god mat, og god stemning. Arvena ble sittende mye hos meg i dag, var nok en trygg arm siden det var mye folk. Og jeg hadde jo tid til å sitte med henne også. Og gutta var jo aktive som alltid, og fant på litt av hvert.

Etter at de siste hadde reist, ryddet vi litt og gikk opp og slappet av litt, før jeg reiste videre. Dro innom Agim som skulle ha to biletter fra Rikke, og så kom jeg hjem rundt ni. Har jo hatt vakt i dag, og ventet egentlig at telefonen kom til å ringe, men det gjorde den ikke. Og det ser ut som om jeg slipper natten også, og det passer bra, for jeg kjenner jeg er nokså trøtt nå, og skal nok legge meg snart.

I morgen har jeg fri, og da regner jeg med at jeg skal spise på Tagtvedt. Så på lørdagen skal jeg en tur ut til Bjørn Gunnar og Stine som skal ha folk og middag der ute. Og det kommer nok til å bli ganske koselig. Får se om jeg tar noe å drikke da, men er ikke helt sikker. Blir litt styr med bil etc. Og det blir fort dyrt med Taxi.