1.juledag

Jeg sov jo over ute på Solplassen fra juleaften. Hadde fått låne en hytte, og det var deilig. Slippe å reise hjem sent på kvelden. Jeg våknet ved elleve tiden og gikk ned til Adnan og Rikke ved tolv tiden.

Der hjalp jeg litt til med bæring av bord og stoler til selskapet Rikke skulle ha oppe. Det var rundt 22 stykker som skulle komme, så det var bra de hadde stor stue.

Det var familien til Rikke som kom med rester fra dagen før, og det ble en ny dag med masse god mat. Og et enda større utvalg av desserter enn dagen før.

Ariana hadde gjort beslag på meg denne dagen, men litt tid hadde hun til å leke med de andre barna da, så jeg kunne prate litt med andre. Men ellers var hun ganske klistret. Og det er jo bare hyggelig.

Vi ble sittende å prate og kose oss frem til seks tiden, da dro folk hjem og jeg dro opp og pakket ut av hytten og dro hjem igjen. Har hatt to utrolig hyggelige dager ute på Solplassen.

Nå skal jeg slappe av andre juledag, så skal jeg til tante Mette tredje juledag, og så er det stille og rolig frem til nyttårsaften da jeg som vanlig feirer med familien Krueziu.

Bilder fra 1.juledag ser du her…

Dsc_0950 Dsc_0954 Dsc_0957 Dsc_0972 Dsc_0974 Dsc_0975 Dsc_0976 Dsc_0987 Dsc_0991