I dag har det vært lett overskyet for det meste, men solen har tittet litt frem og det var ca 15 grader i skyggen utover dagen.

Vi ble ferdige med selve skrivingen på hoevdoppgaven i går, og skal nå starte å rette, samt føre på noen små ting. Derfor tok vi fri i dag. Jeg har brukt store deler av dagen til å pase Celine. Jeg hentet henne kvart over syv på morgenen, og leverte henne halv fem.

Vi var som vanlig på tur, og i dag dro vi først til Gon for å plukke skjell, og så etter ca 4 timer, dro vi en tur i Bøkeskogen for å plukke hvitveis. Mellom turene var vi litt her på tagtvedt, og slappet av med TV og mat.

Her er noen bilder fra turen, resten finner du på: http://mitt-fotoalbum.com/gallery/Familie%20og%20venner/2007/index5.html

Ellers har jeg vært en tur ho Bjørn Gunnar, og vi tok en ny runde med Multimillionær i dag. Sist ble det uavgjort, med en liten fordel for BGV, denne gangen knuste jeg ham totalt. Men det er jo mye flaks i et slikt spill, og jeg fikk de rette gatene.

Jeg har brukt mye av gårdagen og dagen i dag til å reparere stue pc’en som døde totalt i går. Etter mye feilsøking, fant jeg ut at det var hovedkortet som hadde røket. (trodde jeg) og kjøpte et nytt i dag.

Men a jeg prøvde det nye, og byttet både RAM, CPU og skjermkort, var det nye nokså dødt det og. Det andre startet ikke i det hele tatt, det nye startet, men jeg fikk ikke noe bilde.

Etter mye frem og tilbake, bytte jeg strømforsyning, og da fikk jeg det nye hovedkortet til å fungere. Jeg byttet PSU i går også, men slik det ser ut at både PSU og hovedkort røket i går. Så bra at det nye hovedkortet ikke røk i dag det og.

Så nå funger pc’en igjen, men den bråker en god del mer, siden den strømforsyningen jeg nå bruker er av den BRÅKETE typen. 🙁

Kommentarer er stengt.