I dag har det vært grått og trist, med glimt av litt sol midt på dagen. Ellers har det blåst surt hele dagen, og temperaturen har ligger på rundt minus 3 grader.

Jeg begynte dagen min med et møte på jobben, der skulle vi konkretisere mer fra møtet i går, og vi ble vel sittende i ca to timer. Nå skal jeg tilbake å prøve meg litt på jobben et par uker før jeg tar ferie, så det ble litt forandringer i planene, men greit å få vært litt tilbake før ferien også. Har jo vært lenge borte nå.

Etter møte tok fylkessektretæren i FO meg med ut på lunch, og vi snakket om litt av hvert. Blir jo fort litt tillitsvalgt snakk. Han kjørte meg hjem igjen ved to tiden. Etter det har jeg slappet av her hjemme, holdt på med diverse data ting, og så har jeg begynte å se på en gammel TV serie jeg så på da jeg var ungdom, nemlig: Beverly Hills 90210. Jeg skulle kjøpe en serie på CDon.no og fikk da tilbud om en ekstra serie til kun 99 kroner. Og så sto Beverly Hills 90210 på første siden, så tenkte jeg at det hadde jo vært morsomt å sett litt på den serien igjen. Det var jo liksom den største serien for ungdom da jeg vokste opp, og det var jo på den tiden vi hadde en fire – fem kanaler å velge mellom, så Beverly Hills 90210 var en av de få seriene vi kunne se på, det var jo ikke som i dag der det flommer over av TV serier. Nå har jeg sett de første 5 episodene, og har bestemt meg for å kjøpe hele serien. Så bestilte en del sesonger fra Play.com nå, prisen lå på ca 100 kroner per sesong inkludert frakt, noe som er ca 150 kroner under prisen per sesong her i Norge. Men det var ikke alle sesongene det sto at det var norsk tekst på, så tok ikke sjansen på å bestille alle uten tekst. Tok en sesong uten tekst, bare for å se om den kanskje har norsk tekst likevel. Om ikke må jeg kjøpe dem her i Norge. Men sesong 2-3-4 og 8-9 var med norsk tekst så de kjøpte jeg i dag + sesong 5 da. Er sesong 5 med norsk tekst, kjøper jeg nok sesong 5-7 og 10 også på play.com

Jeg nådde i dag 1.095 DVD plater på stue pcen min, så det øker raskt. Målet mitt var 1.000 i løpet av 2010, og nå ser det ut som jeg ender på 1.140 eller noe slikt. Begynner jo å ha større utvalg på stue pcen min en enkelte videobutikker.

Nå skal jeg slappe av frem til mandagen, og så er det jobb igjen da. Men nå er det sengen, så skriver mer i morgen eller noe.

Kommentarer er stengt.