I dag har det vært nok en strålende dag, med sol fra blå himmel og en max temperatur på 14.2 grader. Men i Tønsberg blåste det litt mer i dag enn i går, men i solen var det likevel varmt og deilig.

fojorgenkosmo

Ja i dag har det vært Fagkonferansen: Når ble du sist inkludert som sto på planen. Konferansen ble åpnet av en foredrag fra Jørgen Kosmo, mannen som regnes som IA avtalens far. Det var et meget interessant foredrag, og et veldig aktuelt tema. Etter lunch var vi delt opp i flere parallell seminarer, men jeg var med på seminaret til Jørgen Kosmo, som utdypet mer rundt IA avtalen og dens hensikt, samt han åpnet for dialog med spørsmål. Siden vi ikke var mer enn 10 på akkurat dette seminaret, ble det nok av tid til spørsmål fra alle deltakerne, og Kosmo delte rikelig av sin kunnskap. Så dette har vært en utrolig bra dag for min del, og tror nok mange andre også fikk godt utbytte av denne dagen.

Så nå kommer en gjeng med tillitsvalgte rundt om kring å ha fokus på IA og ikke minst inkludering generelt på en arbeidsplass.

Var hjemme ved halv fem tiden, siden det var mye kø fra Tønsberg og hjem. Kurset sluttet jo 15.30, så det tok en del lengre enn vanlig hjem den veien.

Her hjemme har jeg ikke gjort stort, tatt livet med ro og sett en film. Blir nok tidlig sengen for min del, var oppe tidlig i dag. Har fri frem til neste fredag nå, med unntak av personalmøte på onsdag.

313733

Kommentarer er stengt.