I dag har det vært strålende fint vær, men det har blåst en del, og det har virkelig ikke vært varmt ute. Men temperaturen har vært 12.8 på det meste. Men i vinden virket det mye kaldere.

I natt fikk jeg knapt sove, hadde migrene på mandagen, så sov litt på dagen, og var ikke trøtt i det hele tatt da jeg la meg. Og jeg skulle opp klokken 06.30 i dag, og ble liggende å irritere meg over at jeg ikke fikk sove. Og resultatet var at klokken ringte før jeg sovnet…så har vært nokså trøtt utover dagen for å si det slik.

Uansett, reiste inn til Tønsberg ved åtte tiden. Skulle til en type samtale på Sykehuset i Vestfold, det er et prosjekt som jeg har blitt henvist til siden jeg har vært dårlig så lenge som jeg har vært nå. Litt synd at jeg først kommer dit nå, for nå begynner jeg jo å bli frisk, men får se hva det går ut på. I dag var det utfylling av en del skjemaer som sto på planen.

Etter Tønsberg reiste jeg innom Torp og hentet to overspenningsvern jeg hadde kjøpt på tilbud hos komplett.no. Etter TVet gikk i stykker i sommer, har jeg vært på utkikk etter noe slikt, og da de hadde et kjempe tilbud forrige uke slo jeg til. Glemte meg litt, for skulle hatt bestilt tre, for det er det jeg trenger til alt av utstyr som er viktig. Men to er bedre enn ingen. Tvet, stue pcen, hjemmekino anlegget, Blue Ray spilleren og dekoderen er nå koblet på et av de nye overspenningsvernene. Så da skal de være trygge.

Har også fått harddisk kloneren fra Sandberg, kjøpt på Multicom i forrige uke. Leste et par tester og fant ut at dette virkelig er noe for meg. Jeg bytter jo disker ofte, og kloner dem da ved å la en disk ligge utenfor stue pcen, koblet til med en intern SATA kabel, og så kloner jeg inn på pcen derfra. Nå kan jeg klone diskene i denne her bare ved å trykke på en knapp, den trenger ikke å være koblet til en pc en gang.

Ellers kan den brukes som dobbel ekstern harddisk for en av maskinene mine, og det blir nok SERVER1 som får den. Har skaffet meg et par nye disker som jeg skal hente i morgen, og en av disse skal i alle fall brukes der. Må bytte en disk på stuepcen, for den begynner å bli gåen. Er nede på 94% nå, og det tyder jo på at den er på vei til å ryke.

I morgen har jeg planer om å delta på personalmøtet på jobben, men får se hvor bra jeg sover i natt. Og når vi snakker om det..nå er det sengen for min del kjenner jeg.

Kommentarer er stengt.