I dag har det vært en kjempe fin sommer dag. Solen har skint fra blå himmel og det har vært en max temp på 20.6 grader.

Selvsagt så sov jeg så dårlig i natt, at jeg ikke våknet før halv to og da var jo nesten hele dagen gått. I tillegg hadde jeg diverse ting jeg måtte ta tak i. I går døde Bærbar pc 2007 helt, skjermen fikk masse røde streker og så døde den helt. Og etter det har jeg ikke fått liv i pcen. Eller den starter, men får ikke noe bilde på skjermen og Windows 7 får «bluscreen» så jeg får ikke startet den heller. Dette er jo pcen jeg trodde hadde tatt kvelden i februar, så den har jo virket en del måneder på «overtid», men likevel kjedelig. Skal se om jeg gidder å prøve meg på å få igjen noe på reklamasjonen, for en bærbar pc skal jo vare i mer enn tre år. Så får se.

Det ledet meg da til utfordring nummer to i dag. Den 15.juli sendte jeg jo inn Bærbar pc 2008, som også hadde problemer med skjermkortet/skjermen (jeg er heldig med skjermkort om dagen) og før helgen fikk jeg vite at den var sendt tilbake fra TXL til Netshop allerede den 20.juli. Og etter det har jeg ikke hørt noe. Ringte Netshop og de brukte ca en time på å spore opp pakken, og det var hos dem i Sandefjord. De hadde fått den, og trolig sendt den til min gamle adresse som fortsatt sto inne i deres system. Men der får de jo den bare i retur. Men jeg fikk hentet pcen, som nå for andre gang i år har fått to nye skjermkort. (bruker SLI). Den eneste positive jeg fikk vite i dag var jo at om feilen skjer igjen, så får jeg ny pc, siden det da er tredje gang feilen skjer. Så da får vi se. Det er jo den pcen jeg bruker mest, og den jeg spiller på. (ikke at jeg gjør det så mye, men likevel).

Tilbake måtte jeg oppdatere pcen som nå ikke har vært på nett siden juni. Oppgraderte den også med Office 2010 etc. Så det har vært min dag. Ble ikke stranden på meg i dag, men skal ut på Solplassen uansett i morgen. Håper på litt fint vær så jeg kan finne noe på med barna. Rikke skulle jobbe på kvelden, men moren til Adnan kommer for å passe barna. Men jeg kan jo hjelpe til med litt barnepass jeg også.

Ellers er det ikke så mye annet spennende som har skjedd i dag.

Kommentarer er stengt.